Moderne tandheelkunde

De nieuwe visie van de EindhovenseTandartsPraktijk

De Eindhovense TandartsPraktijk aan de Insulindelaan is compleet vernieuwd. Een jaar geleden nam tandarts Mustafa Faker de praktijk over. Sindsdien heeft hij hard gewerkt om alles naar zijn wens te maken. “Ik wilde een compleet nieuwe praktijk, met een professionele uitstraling en een duidelijke visie.”

De tandartspraktijk is niet meer te herkennen. Het interieur, de werknemers, de werkwijze en de doelen zijn allemaal een metamorfose ondergaan.

Hygiene 100%
Angsten wegnemen 100%

Angsten wegnemen

Geduld is bij patiënten met angsten zeer essentieel. Gelukkig beschikt Mustafa over deze eigenschap. Hij weet hoe hij te werk moet gaan om iemand op zijn gemak te stellen. “Communicatie is het belangrijkst. Ik neem veel tijd om duidelijk uit te leggen wat de bedoeling is en welke stappen ik ga zetten. Zo weten mensen waar ze aan toe zijn. Ook met humor komen we een heel eind,” legt de eigenaar uit.

Hij merkt veel verschil naarmate de angstige mensen langer bij hem komen. “Patiënten maken grote stappen. Bij vertrek is de mondgezondheid enorm verbeterd en de angst afgenomen.”

Kindvriendelijk

Gewoon Gaaf

Het team van de Eindhovense TandartsPraktijk hecht veel waarde aan de mondgezondheid van kinderen. De mondhygiëniste en de assistentes zijn deskundig in deze doelgroep. In de praktijk worden kinderen met veel aandacht behandeld. “We willen ze leren hoe ze het beste kunnen poetsen. Daar nemen wij uitgebreid de tijd voor. Zo neem je de oorzaak van eventuele problemen namelijk weg.”

Om deze educatie goed te volbrengen werkt de praktijk met het programma Gewoon Gaaf. Hierbij worden kinderen in verschillende categorieën ingedeeld.

Persoonlijk opgehaald

De minderjarige patiënten worden door de tandarts zelf opgehaald uit de wachtkamer. Dit is een belangrijk onderdeel van het traject. “Op deze manier maken we onderweg al contact.”

Extra zorg en Aandacht

Wij bieden extra zorg en aandacht aan kinderen binnen Eindhovense TandartsPraktijk. Bij kindertandheelkunde leidt de juiste benadering tot het beste resultaat.

Angst Coaching

Onze mondzorgkundigen kunnen via (angst)coaching het kind geruststellen en het kind een behandeling in zijn taal uitleggen, zodat de kinderen vertrouwen krijgen in de behandeling.

Poetsinstructie

Om deze educatie goed te volbrengen werkt de praktijk met het programma Gewoon Gaaf. Hierbij worden kinderen in verschillende categorieën ingedeeld.

Ons Team

Maak kennis met ons team

Ons team bestaat uit ervaren tandartsen, mondhygiënisten en specialisten. Al onze medewerkers zijn opgeleid in Nederland en spreken de Nederlandse taal.Bij Eindhovense TandartsPraktijk werken we met een vast team dat de tijd neemt voor u en uw behandeling.
Tandarts/praktijkeigenaar BIG-nummer: 59921583902

Mustafa Faker

Over ons

Translate »
Spoedgeval
Afspraak maken
Inschrijven