Joost Reynders

Kindertandverzorger/mondhygienist in opleiding

Persoonlijke informatie

Vaardigheid

Tandarts/ Praktijkeigenaar

Angsten wegnemen

Geduld is bij patiënten met angsten zeer essentieel. Gelukkig beschikt Mustafa over deze eigenschap. Hij weet hoe hij te werk moet gaan om iemand op zijn gemak te stellen. “Communicatie is het belangrijkst. Ik neem veel tijd om duidelijk uit te leggen wat de bedoeling is en welke stappen ik ga zetten. Zo weten mensen waar ze aan toe zijn. Ook met humor komen we een heel eind,” legt de eigenaar uit.

Hij merkt veel verschil naarmate de angstige mensen langer bij hem komen. “Patiënten maken grote stappen. Bij vertrek is de mondgezondheid enorm verbeterd en de angst afgenomen.”

Eigenschappen

 • Tandarts
 • Praktijkeigenaar
 • Kindertandarts
 • Angsttandarts

Onze Visie

In de nieuwe praktijk hebben de werknemers een duidelijke visie voor de toekomst; ze willen mensen vooruithelpen. Hierbij streven ze naar een zo lang mogelijke mondgezondheid, waarbij het gebit behouden blijft.

Vooral de kinderen en angstige mensen geruststellen is een prioriteit. Dit wordt onder andere verwezenlijkt door iedere patiënt persoonlijk te behandelen. “Ik vind het veel prettiger als het geen lopendebandwerk wordt. Niemand is hier een nummertje.”

Contact

  Translate »
  Spoedgeval
  Afspraak maken
  Inschrijven