ONZE BEHANDELINGEN

Algemene Tandheelkunde

U kunt bij Eindhovense Tandartspraktijk terecht voor zowel alle tandheelkundige behandelingen als cosmetische tandheelkunde. Wij zijn tevens gespecialiseerd in de omgang met kinderen, angst patiënten en bejaarden.

Angstbegeleiding

Bang zijn bij of voor de tandarts is niet ongewoon. Het overkomt een kwart van alle Nederlanders, dat ze zelden tot nooit een tandarts bezoeken.

Implantologie

Een implantaat is een titanium schroef die in kaak wordt geplaatst. De implantaat functioneert als een kunstwortel ter vervanging van natuurlijke wortels.

Extractie

Het extraheren van een kies of tand kan verschillende redenen hebben bijv. als u een beugel nodig heeft en er is niet genoeg ruimte, de kies of tand is rot van binnen en is niet meer te redden.

Kroon en brugwerk

Kronen en bruggen functioneren ter vervanging van tanden en kiezen. Ze benaderen de oorspronkelijke functie en vorm zoveel mogelijk.Teeth Cleaning/ Tanden Bleken.

Parodontitis

Parodontitis is een ontsteking waarbij niet alleen het tandvlees ontstoken is, maar ook het daaronder gelegen kaakbot

Vulling

Een vulling is geïndiceerd als u een gaatje heeft veroorzaakt door cariës (tandbederf). Als dit niet gevuld wordt, gaat het zich steeds verder ontwikkelen

Behandelingen

Translate »
Spoedgeval
Afspraak maken
Inschrijven